Robot Sammie Innofuture

Innofuture komt naar Hardenberg!

Maar nog heel even geduld...

Door de huidige maatregelen hebben we samen met de scholen en partners moeten besluiten het evenement een paar maanden te verschuiven. De nieuwe datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Dus geen annulering, maar nog even iets langer geduld voordat we met z'n allen in de wereld van techniek duiken!

 

Binnenkort vindt voor de eerste keer Innofuture plaats in de Evenementenhal in Hardenberg. Een groot evenement waar op een speelse manier techniek & innovatie tot leven komt.

De vrijdag is gereserveerd voor groep 7 en 8 van basisscholen in de gemeente Hardenberg en Ommen. De zaterdag is voor iedereen (gratis) toegankelijk.

Hieronder vindt u alvast meer informatie over het evenement.

Tijdens Innofuture Hardenberg duiken bezoekers in de wereld van techniek en innovatie. Hierbij staan zelf ontdekken, ervaren en doen voorop.

Er wordt een breed programma aangeboden waarbij uiteenlopende thema’s rondom techniek aan bod komen. Van elektro/installatietechniek, bouw, verspanen en zelf een lasje leggen tot programmeren, virtual reality ervaren en aan de slag gaan met robots, drones, energie en chemie.

Het evenement wordt ingericht met stands, doe-pleinen en (mini) workshops waar ‘de handen uit de mouwen’ worden gestoken. De 7 werelden van techniek nemen een centrale plaats in.

Innofuture Hardenberg wordt georganiseerd vanuit de samenwerkingen binnen Sterk Techniekonderwijs NOO met partijen vanuit onderwijs, het (lokale) bedrijfsleven en de overheid. Samen laten we zien hoe leuk en breed techniek is, welke baankansen en technische opleidingen er in de regio zijn en de impact die techniek/technologie heeft op de toekomstige werkzaamheden in uiteenlopende branches.

 

Robot Sammie Innofuture

Deelnemers Innofuture Hardenberg

Innofuture Logo